Højtiderne

Tre gaveideer til fars dag

Mænd kan være svære at købe gave til. Med tre dage om året (jul, fødselsdag og fars dag) kan det blive en udfordring at blive ved med at finde på noget nyt. Det kan derfor være en god ide at give din far et gavekort til en oplevelse. På den måde kan han komme ud og prøve nogle ting af, som han måske ikke ellers ville prøve.
Et gavekort er en god løsning, da du her slipper for at skulle ud at købe en ting. I stedet kan du finde på en sjov og anderledes oplevelse. Der er nemlig mulighed for at købe gavekort til en lang række forskellige oplevelser. Vi har samlet tre gaveideer til dig her, så du kan få en ide om, hvad du skal give din far til fars dag.

Gør din far klogere på øl og dets historie

Et gavekort til ølsmagning kan være en god mulighed, hvis du ikke ved, hvad du skal give din far. Og hvis din far kan lide øl selvfølgelig. Det kan de fleste mænd dog, og muligheden for at smage på en række forskellige øl plejer at falde i god jord hos de fleste. Med et gavekort til ølsmagning får din far en rundvisning på et specialbryggeri, hvor han lærer om, hvordan man laver øl, og hvad historien bag er. Derefter er smagsprøver på flere forskellige typer af øl.

Det kan være en god ide, hvis du også køber et gavekort til dig selv. På den måde kan du komme med, og I kan få en fælles oplevelse. Hvis det med øl bare overhovedet ikke er dig, kan det også være en god ide, at du køber to gavekort. Så kan din far tage en ven med. En ølsmagning er en oplevelse, der er sjov at dele med andre.

Gavekort til sport eller en køretur

Hvis din far er vild med sport, er et gavekort til at komme ind og se sport på topplan helt sikkert også noget for ham. Med et gavekort får han mulighed for at komme ind til en lang række forskellige sportsgrene. Det er for eksempel fodbold, håndbold og bordtennis. Det hele er sport på et højt plan, og der er dermed gode mulighed for at få en god oplevelse. Kortet gælder til et helt år. Igen kan det være en god mulighed at give din far to kort. På den måde kan han tage dig eller en anden med ind til kampene. Gavekortene er ikke personlige og kan derfor sagtens bruges af flere forskellige mennesker.

Hvis du har råd til at give din far en lidt dyrere gave, kan det også være en god ide, at du giver ham et gavekort til at køre i militærkøretøjer. For mange mænd er det en drengedrøm at komme ud at køre i de store militærkøretøjer. Med gavekortet kan din far selv vælge to køretøjer, som han gerne vil prøve at køre. Blandt dem er blandt andet en kampvogn. Køreoplevelsen foregår i England, så der er god mulighed for at kombinere med en familietur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.