Oplev hvordan spare penge på et Budget er muligt med dette skal spare penge

Penge ekspert Clark Howard elsker at dele nye og kreative måder at spare på sit radioprogram, TV og her på men nogle af de bedste strategier, besparelser kommer fra dig! Asadi bemærker, at når pengene er stram, ting som sent gebyrer på regninger eller en klient, der ikke betaler til tiden kan være et stort problem. Betale dine gebyrer på rette dato, og tage umage for at sikre, at dine samlinger er på tid og at minimeres de udestående saldi, “han foreslår.

For folk på paleo, primal, eller lav-carb diæter: den ernæringsmæssige tæthed af højt fedtindhold, højt proteinindhold fødevarer kan betyde at fødevareomkostninger mindre generelt end du ville forvente. For folk spise kosher, halal og andre religiøst motiveret kost: det er ikke nødvendigt at spise kød, som har tendens til at være dyrere, når det er certificeret til at opfylde religiøse bestemmelser.

Hvor mange penge man ønsker at sætte ind i enhver type af investeringer afhænger af forskellige faktorer. Man bør omhyggeligt analysere hans eller hendes finanser og bestemme, hvor mange penge kan investeres i enhver given type af fonden. Hvis typen investeringer er høj risiko, man bør gøre sikker på, at han eller hun kan leve uden sum penge investeres skal investeringerne ikke træne som planlagt.

Holde swap’en til en overskuelig Gruppestørrelse, om fem til otte venner. Definere, hvad er swap-værdig før hændelsen, som kun bringer varer, der er rene og aktuelle. Oprette et system for at hævde varer, såsom tøj stifter eller forskellige farvede klistermærker. Mest af alt, nyde en sjov eftermiddag med dine venner.

Disse er butikker, der sælger deres produkter til utroligt lave priser. Outfits er undertiden nye, og andre gange de er slidte kun én gang. Besøg disse steder for at spare penge, og se hvad du kan finde. Når du foretager køb, undgå tøj, der er i grusomme form som vil de give dig en dårlig look.

Abonner på & Gem programmet lader dig tilmelde planlagt leverancer af de ting, du bestiller oftest, ligesom tandpasta og Scotch tape. Som navnet antyder, kan du fortælle Amazon bestillingsmængden og hvor ofte du har brug for en ny forsendelse, og til gengæld kan du ofte spare penge på de tilbagevendende ordre.

Holde sig til enkle måltider: opbygge de fleste af dine måltider med en animalsk proteinkilde, en bunke af simple grøntsager og en god animalsk fedt og du vil spise god mad, der vil være let at tilberede og billige alle på samme tid. Henvise til min hurtig Paleo måltid roundup for ideer.

I stedet for at vente, indtil noget pauser for at beskæftige sig med det, udvikle en månedlig vedligeholdelsesplan hvor du gå rundt om dit hus (og din bil) og udføre en smule vedligeholdelse, hvor det er nødvendigt. Denne lille aktivitet, tager du bare en time eller to om måneden, vil holde tingene fra at bryde ned og hjælpe dig med at fange problemer før de bliver katastrofer. Vedligeholde dit hjem kan også holde det i bedre form og forbedre værdien af din ejendom over tid.

Være forsigtig med at åbne kort. At få et nyt kreditkort kan betyde nye frynsegoder, såsom en bedre belønninger program eller lavere rente. Imidlertid ikke åbne kort, bare fordi man synes at tilbyde en bedre aftale end dem, du allerede har. Hver gang du åbner en ny konto, tager din kredit score et hit. Jo flere kort du har, det mere fristende det kan være at bruge dem og køre op din saldi.

De fleste mennesker ville sikkert finde, at billig hygiejneprodukter fungerer lige så godt som det dyre ting. Personligt er jeg købe bare uanset hvilken tandpasta er den billigste, og det samme gælder med deodorant og lignende. Centrale er at bruge her regelmæssigt og konsekvent – bade dagligt, holde dig ren, og du vil være fint. Ingen grund til at købe en $40 facial scrub, hvis du faktisk skrubbe dit ansigt korrekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.