Penge og finans

Gratis at prøve lydbøger

HooplaDigital giver dig også mulighed for at tjekke lydbøger, ebøger, musik, film og tv-udsendelser fra lokale biblioteker direkte til din computer, tablet eller telefon. Hoopla giver adgang til eBøger, lydbøger, tegneserier, film og tv-shows. For kun $ 9,99 om måneden, giver tjenesten adgang til et ubegrænset antal lydbøger og eBøger. Du skal også bruge dit biblioteksmedlemskortnummer for at logge på. Audible er formentlig en af de største leverandører af nye lydbøger på nettet, og de tilbyder en gratis 30-dages prøveversion, når forsøget er afsluttet et medlemskab på $ 14.95/month er forpligtet til at få adgang til ubegrænset lydbøger. Der er flere betalte og gratis tjenester til rådighed, der tilbyder bestseller eller nyere lydbøger for et månedligt gebyr eller gratis.

Der er en masse apps, der giver dig mulighed for at bremse tempoet, så du kan enten lade forfatteren til at formulere eller lade dig notere noter. Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid. Open Culture tilbyder også gratis film og sprogundervisning. Først og fremmest har jeg nogle gange hårde tider at holde mine øjne åbne på grund af den disciplin at læse en bog inden for en vis tid, og træthed vil aldrig være en faktor for mig at give op. Du skal først klikke på den bog, du ønsker, som derefter gemmes. Første gang du besøger webstedet, kan du vælge mellem at læse som frivillig eller at gennemse kataloget for at lytte til lydbøger. Faktisk, hvad du kan være vidne til i monsunen, vil du ikke se i nogen anden sæson.

Når du er logget ind, kan du rulle over “gennemse” og klikke på “lydbøger” for at se hele det tilgængelige udvalg. Appen er også indstillet på en måde, så den kan fungere som en alarm og kan bruges til at holde tiden. Lyt gennem deres gratis Android og Apple app. Du kan også gøre det hele fra Libby – det er en smartphone app til iOS, Android eller Windows Phone. Og i modsætning til andre LEGO figurer slutter det sjove ikke, når det er konstrueret, da de kan bruge det færdige jetfly i Avengers rollespil. Android-telefoner leveres med allerede forudinstallerede apps til din enhed, for eksempel Google, som tilbyder dig en anvendelse af deres egen version Google Play Butik.

For dig, som lytter, dette giver dig mulighed for at høre, for eksempel en bog, som du allerede har læst i en helt anden stemme, i et helt nyt lys. Hvad er endnu bedre er, at fordi jeg har Fortsat Samtale tændt, behøver jeg ikke at sige “Hey” eller “OK, Google” igen, fordi det allerede lytter i et par sekunder efter hvert svar. Fra hvad jeg har observeret, folk lytter til lydbøger med henblik på underholdning eller ny viden (Du behøver ikke sige?). Dette er et tungt spørgsmål blandt bogelskere, grubetæring purister, der anser lydbøger for at være noget mindre end at læse, og dem som mig, der har en mere fleksibel definition af, hvad det betyder at læse en bog.

Jeg er ikke fortæller dig at prale, men at minde dig og mig selv, at være godt læst og prøve forskellige ting, stykker tendens til at flytte ind steder som en automatiseret puslespil. Din mobiltelefon er som en rejse multi-funktion værktøj. Du skal også slå din telefon eller andre enheder til flytilstand og slukke for enhver Wi-Fi-forbindelse, da dette også kan tilføje en støj, der måske ikke kan mærkes under optagelsen. Jeg bruger det på daglig basis, fordi i modsætning til Hoopla, kan du leje op til 10 titler om måneden! Du vil sætte spørgsmålstegn ved detaljerne i de mest verdslige vaner – for eksempel, læs gratis bøger på nettet (lydbogreolen.dk) hvorfor vi aldrig bruger modsatte hænder i stedet for den “sædvanlige” en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.