Penge og finans

Get Rich i aktiemarkedet

En masse mennesker køber gensidige fonde, investere i aktier, gamble i futures og optioner. Men dagens internetadgang og lidt efter lidt mange nye investorer er villige til at lære om, hvordan man handel og investerer på aktiemarkedet. Hvis du ikke tror mig have bare et kig på Forbes 400 rigeste – langt størstedelen af mennesker får ikke rig plukke lagre.

Ved hjælp af diagram ovenfor som eksempel, kan det synes som om 50 år er lang tid til at investere og vent bare til at nå $400.000. Som du kan se, investering i aktier og obligationer er kun én af fem strategier, du skal følge for at blive rig. Hemmeligheden bag en god investeringsstrategi er at begrænse tabene gange du tager forkert, og maksimere overskuddet dem investeret i en bestande, der stiger i værdi.

Heldigvis, investering i aktier giver næsten alle til at begynde deres investerer hellere før end senere. Jeg tror “Jeg har tænkt mig at blive rig” er den forkerte mentalitet at have kommer til at investere. Kør fra mennesker lovende urealistisk aktiemarkedet returnerer (noget afkast på 10-15% eller mere).

Startede bidrager til min arbejdsgiver traditionelle 401K plan i en alder af 23. Begyndte at max det på 25. Nuværende balance = 73k, forudsat, at gennemsnitligt historiske marked tilbage på 7% med udbytte reinvesteret min saldo på Pension vil være bare genert på 3 mio. Sir, jeg er interesseret i at investere i aktiemarkedet.

Det er bestemt muligt at blive velhavende gennem aktier og obligationer. Eller hvis min tildeling for rentals bliver for høj, jeg vil omdirigere min cash flow tilbage til bestande (uanset værdiansættelse på tidspunktet). Overskuddet virkede så sikker på, at selv mange virksomheder placeret penge på aktiemarkedet.

Dette beviser, at en investor kan blive rig på udbytte. De enkle og fornuftige måde at deltage i aktiemarkedet er nok bare at tilmelde en konto på gavn, eller en lignende robo-rådgiver. Acorn sætter sig fra hinanden ved at investere dine småpenge, oprunding dine køb til at gøre en række mikro-investeringer over tid.

At sætte store summer af penge ind samleobjekter kunne være uklogt, især i usikre markeder, men som små hobby, disse alternativer kan bringe investorer mere nydelse end typiske investeringer. Selv hvis ikke du er en milliardær (endnu), kan du tage en side ud af Sir John bog ved at vælge investeringer baseret på deres etablerede ydeevne, snarere end hvad eksperterne forudser.

Bestanden vi købte en ny investering er ned til Rs. 10. Selv med 60 bestande er det stadig muligt, at du kun tjener halvdelen tilbage marked, hvis du køber de forkerte dem. Jeg havde et par forståelse med at købe aktier, men nu er det klarere, men ikke at 100%. Med Berkshire Hathaway fornyet ‘A’-aktier at nå $300.000 for første gang, vi vores kigge på manden, myten og milliardær.

Investering i aktier er på lang sigt. Måske sælge du i panik, når bestanden er på bunden, og du er også miss de andet og bedre investeringsmuligheder. De fleste rige mennesker blive rige, fordi de tager høj risiko for høj belønning. INVESTERE KLOGT købe aktier er den kloge måde at investere i fremtiden, men sørg for, at du investerer klogt.

Så jeg har fået at vide, præcis hvordan jeg kan gøre mig rig, da aktiemarkedet synes at være langsom, men stabil måde, er der en genvej? Men et selskab med £10 aktier kunne potentielt gøre en 100-til-1 stock split på ethvert tidspunkt og ender med 100 gange så mange aktier i omløb på 10p – uden ændring af perspektiverne overhovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.