Trampoliner

Cykel krak og forebyggelse

Udstyret med en MIPS (Multi-directional Impact Protection System), er det specielt designet til at reducere roterende kræfter, der kan skyldes kraftig effekt. For eksempel skal en cykel beskytte mod stumpe slagkræfter fra bærerens hoved, der rammer vejen. Ventilation – hjelmen har interne og forsænkede kanaler, der styrer luftstrømmen gennem hjelmen og hovedet. En stor ulempe er imidlertid manglen på interne kanaler, der letter luftbevægelser fra front til bag ventilationskanaler. De er udstyret med frontventilatorstik for forbedret ventilation. Når det er sagt, producenter præsentere Gonex Adult Bike Hjelm, en vej og cykelhjelm med sikkerhedslys, justerbarhed, og ekstraordinær ventilation.

Ventilation – som nævnt før, Den Gonex Voksen Bike Hjelm kommer med 24 ventilationskanaler, der konstaterer cool selv under varme forhold. Belysning – Gonex Adult Bike Hjelm leveres med LED-lys på bagsiden med tre tilstande. Leveres med et intuitivt, enhånds headmaster tilpasningssystem, der giver dig mulighed for at justere ikke kun højden, men også hjelmens omkreds i henhold til dit hovedstørrelse. Bontrager Starvos passer komfortabelt på dit hoved takket være bløde hjelm puder, der også væge fugt væk fra dine øjne og ansigt. En anden teknik til at kontrollere korrekt positionering: dine øjne skal være i stand til at se selve kanten af hjelmen, hövding cykelhjelm pricerunner (cykelairbag.dk) når man ser opad. Ligesom andre in-mold systemer, Uvex Boss Race Hjelm dobbelt i-skimmel har EPS indre shell uadskilleligt forbundet med polycarbonat ydre skal. Den anden polycarbonat ydre skal tilføjer til beskyttelse på den nederste del af hjelmen.

Cyklist på alle niveauer, især kvindelige, der søger at finde og nyde den største beskyttelse, komfort og luftstrøm forvaltning bør overveje Bontrager Women’s Starvos Cykelhjelm. Det har ikke MIPS-teknologien og har ingen GoPro mount, men det er stadig en sikker og moderne hjelm, der tilbyder maksimal beskyttelse til en rimelig pris. Nogle producenter bruger stadig Snell’s ældre B-90 standard (indført i 1990), som kan sammenlignes med CPSC. Hjelmen og fjernbetjeningen kan oplades med et USB-kabel og tager kun. Med dette, kan du ride din cykel kommer regn eller skinne. Passagererne kan ikke transporteres endnu, men det kan komme på et tidspunkt i fremtiden. Hvis du måske besøger seværdigheder og restauranter undervejs, vil du måske have en cykeltrøje, der mere ligner en skjorte.

En fantastisk måde at komme rundt for dem, der foretrækker at udforske Penang uafhængigt, omkostningerne ved at leje en cykel eller motorcykel er lav, og der er masser at vælge imellem, især i Georgetown. Først og fremmest det store antal designs; måde mere end de fleste hjelm producenter, og det betyder, at du absolut vil finde en, der passer til din egen personlige stil. Du vil få alle bilprodukter på ét stop. For det andet kan du bruge den afprøvede og sande Boa opbevaring system til at få den perfekte pasform og dermed få mest beskyttelse. Når lyset er fuldt opladet, kan de holde i 3 timer i fast tilstand og 6 timer, når de er i flashtilstand. Uvex-linjen af hjelme passer til personer, der søger at finde stor værdi for deres hjelme med pris trodser justerbarhed forværret af en solid og all-round ydeevne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.