5 tips til at styre din privatøkonomi

Det synes, prisen på alt fortsætter med at gå op, der kræver folk til at være mere pligtopfyldende om hvordan de bruger deres penge. Problemet er, at på det tidspunkt pant, bil, forsyningsselskaber og kreditkort er betalt, ofte er lidt penge at lægge til side, selvom vi er de bedste lejlighedskøb shoppere rundt! Business er cyklisk, hvilket betyder, at der vil være tidspunkter i løbet af året, når business er bedre end på andre tidspunkter, og indkomst kan variere fra måned til måned. Være realistiske omkring din erhvervsevne. Hvis du er en socialrådgiver, er dette så godt som det bliver. Begynde at spare for pensionering.

Jeg sætter $50 om måneden i en jul fond starter i januar,”siger hun. Denne strategi har båret frugt – i år, hun faktisk har penge tilovers, i stedet for at gå ind i gæld. Skifte til lavenergipærer – ikke blot de holder længere, men de bruger mindre energi og du kunne spare £5-10 om året for hver pære du bruger. Slukke lys når den ikke er i brug.

Min ældste elsker vilde Kratts spil og videoer. Jeg elsker, at han kan fortælle mig så mange ting jeg ikke vidste om dyr. Den største faldgrube, forklarer hun, er skyld. Når kære inviterer os ud til middag eller en film, kan vi føle sig forpligtet til at gå. Guy Birken antyder du være parat til at tilbyde gratis alternativer, som en gratis koncert i parken.

Låneforeninger er ikke rigtige for alle, men de kunne være stedet at gå til bedre kundeservice, kinder lån og bedre renter på din opsparingskonti. Check priser online før du køber noget på en detailbutik, og tjekke for kuponkoder.

Jeg bruger en metode, som er flikket sammen fra T. Harv Ekers metode, og den rigeste mand i Babylon”kan lyde en smule floaty, men det har hjulpet min mand og jeg gå fra €0 til 10.000 € i besparelser i et års tid, uden at skulle give afkald på nogen fornøjelser. Besparelse for fremtiden er endnu mere afgørende, efterhånden som folk bliver ældre, især som pensionsopsparinger svinde.

Formidabelt! Jeg ville ønske, jeg tjente pund… min bf er engelsk og hans penge går så meget længere her i Indien. Forældre, der ser en fabelagtig deal vil ofte deler det på Facebook, siger Laura Barth, administrator for Huntington Moms på et Budget Facebook side. Stedet er godt for slags ting, at give dig en heads-up,”siger mor til tre.

Jeg er så glad, fordi ikke kun det sænke min utility regninger, det hjælper med at bevare en massiv mængde af energi. Hvis din er hjælp, også overveje at skifte det ud for en ny. I de fleste butikker, et nyt luftfilter går for mindre end $10. Mens hverken sjovt eller nemt, kan du blive klogere om, hvordan du bruger dine penge. Husk på, at nøglen til succes er at være bevidst om hvordan du bruger dine penge.

Børn og deres udgifter: Hvis du planlægger at få et barn en dag, du kan vædde på, du er at droppe en masse penge på dem. Snart, jeg håber, de vil forsøge at give $5/ month. Uundgåeligt, igen, vil de opdage deres behov er stadig opfyldes. Måske havde de mere kapacitet for generøsitet end de troede. Måske vil så de prøve $10/ month eller $15/ month.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.